Svenska Engelska
kraftsystem

Nyheter

20 juni 2017

Ny tjänst: EMC-problem.nu

Nu lanserar vi en ny tjänst för kunder med akuta EMC problem eller för de som vill göra rätt från början. Mera om tjänsten kan man läsa på www.emc-problem.nu Tjänsten …Läs vidare »

12 juni 2017

Vi flyttar till nya lokaler på Rinkebyvägen 19B i Danderyd

Den 7 augusti startar vi upp verksamheten i nya fräscha lokaler i Danderyd. I och med flytten fortsätter vi vår offensiva satsning framåt. Vår vision är att utveckla vår position …Läs vidare »

20 april 2017

Nu söker vi flera duktiga kraftkonstruktörer

Vill du bli kollega med Sveriges främsta specialister på kraftelektronik? Har du ett brinnande intresse för analog- och kraftelektronik? Gillar du att skapa goda kundrelationer? Har du instrumentvana och tycker …Läs vidare »

28 mars 2017

Elektronikkonsult byter ägare och satsar offensivt framåt

Efter nästan 40 år byter Elektronikkonsult ägare. Bolaget grundades 1978 av Bertil Ernberg och Ove Schöld. År 2000 anställdes Vidar Wernöe som VD och han tar nu över som ägare. …Läs vidare »

11 januari 2017

Ny tjänst: Livscykelanalyser på komponenter

Vi erbjuder en komplett livscykelanalys på ingående elektronikkomponenter i din BOM. Vet du livslängden på varje komponent i din konstruktion? Har du konstruerat in komponenter som inte längre tillverkas? Har …Läs vidare »

Certifikat & Medlemskap

Copyright 2015 Elektronikkonsult AB - Brandson AB - Webbyrå Stockholm - Sitemap