Svenska Engelska
20 juni 2017

Ny tjänst: EMC-problem.nu

EMC-problem

Nu lanserar vi en ny tjänst för kunder med akuta EMC problem eller för de som vill göra rätt från början.

Mera om tjänsten kan man läsa på www.emc-problem.nu

Tjänsten fokuserar på två områden:

De som behöver hjälp med ett EMC-problem nu

Har man ett akut EMC-problem och klarar produkten ej EMC kraven kan man få hjälp. Vi har expertkompetens inom EMC och hur man ska konstruera för att uppfylla både elsäkerhet- och EMC-kraven.

Våra engagerade och kunniga EMC-experter hjälper med konkreta förslag och åtgärder för att klara certifieringen.

De som vill ha hjälp att göra rätt från början

En stor del av alla produkter klarar inte EMC kraven när provningen görs första gången på ett oberoende testlabb. Resultatet blir att man får göra om provningen med ökade kostnader och förseningar i produktlanseringen som följd.

Genom att konstruera produkten med rätt EMC-egenskaper från start får man en bättre produkt som kan lanseras i rätt tid. Därför kan det vara väl investerad tid att i ett tidigt skede ta hjälp av en EMC-expert.

Vi ger stöd med EMC-arbetet i utvecklingsprojektets olika faser i den omfattning som krävs för att uppnå EMC- och elsäkerhetskraven.

Rätt från början

Vi vet att tar man med EMC-arbetet redan från början i utvecklingsarbetet ökar man avsevärt chanserna för att produkten klarar både elsäkerhet- och EMC-kraven redan vid första provningen.

Notera att från och med den 13 juni 2017 behöver produkten uppfylla RED-direktivet om den innehåller trådlös kommunikation. Detta direktiv ”tar över” från både EMC-direktivet och LVD och hanterar både radio-, EMC- och elsäkerhetsaspekter på produkten.

« Tillbaka

Certifikat & Medlemskap

Copyright 2015 Elektronikkonsult AB - Brandson AB - Webbyrå Stockholm - Sitemap